Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Salāti viesību galdam

Kamēr dārzā dažādu zaļumu vēl nav, taču gribas tos baudīt var izlīdzēties ar lielveikalos nopērkamajiem siltākās zemēs augušiem.
“Ziemeļlatvijas” darbiniece Aira piedāvā savu salātu versiju.


Rūpīgi nomazgā, nožāvē, sagriež un sajauc rukollu, pētersīļu lapiņas, spāņu salātu galviņas, biešu lapiņas, salātu baldriņus. Protams, var izvēlēties arī citas kombinācijas.


Salātus kārto traukā un dekorē ar Fetas siera kubiciņiem, gurķa šķēlītēm, ķirštomātu pusītēm, sagrieztiem sarkanā sīpola gredzeniem un tumšajām olīvām.


Pirms pasniegšanas pārlej ar mērci. Šiem salātiem izmantots aromātiskais balzāmetiķis un “Spilvas” ražotā pesto mērce “Premium”. Tikpat labi varētu būt arī labas kvalitātes garšaugu olīveļļa, laima sula un citas piedevas.

Virtuvē