Ja ēdienu gatavo ar mīlestību, tas izdosies 5

Par jaunībā piedzīvoto izgāšanos fizikas eksāmenā Astrīda Pinkovska tagad saka, - labi vien, ka tā. Ja toreiz eksāmenu būtu nokārtojusi, tad varbūt tagad sēdētu mājās kā diplomēta agronome bezdarbniece.

Taču tagad Astrīda katru rītu no savas mājas Smiltenes pagasta Kalnamuižā ar prieku dodas uz darbu Smiltenes tehnikuma ēdnīcā, kur strādā par vadītāju un pavāri.

"Dzīves pieredze," pasmaida Astrīda, taujāta par iemeslu, kāpēc viņai izdodas tik garšīgi ēdieni. Ja diendienā pie plīts aizvadīti 35 gadi, tad pagatavot ēst varot kaut aizsietām acīm.

Ēdienu receptes Astrīda zina daudz un dažādas. Dažas no tām viņa iesaka "Ziemeļlatvijas" lasītājiem.Vairāk lasiet laikrakstā "Ziemeļlatvija" sestdien, 29. janvārī.

Komentāri 5

Irisa

Viss ir ļoti garšīgs.It īpaši man atmiņā palikusi tā viltotā siļķe.Lai veicas arī turpmāk!!!!

pirms 10 gadiem, 2011.01.27 15:41

Aivo

Astrīdu par prezidentu! Bet ja nopietni, tad tehnikuma ēdnīcā tiešām ir garšīgi ēdieni, lielas porcijas un tas viss par lētu naudu, tāpēc arī visi tur brauc ēst.

pirms 10 gadiem, 2011.01.27 18:14

arii

tiešām garšīgi un tas viss par ļoti labu cenu! paldies!

pirms 10 gadiem, 2011.01.28 21:05

Noderīgi