Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Baltais karstvīns ar kanēli un kardamonu

Porciju skaits – 8

Sastāvdaļas:

200 ml cukurs

200 ml ūdens

1 pudele baltvīns (75 cl)

1 apelsīna miziņa

2 ēd.k. kardamona sēklas

2 gab. Kanēļkoka miza

5 gab. karambola šķēles


Iedvesmojiet savus Ziemassvētku ballītes viesus ar vieglu, bet ļoti garšīgu un bagātīgu balto karstvīnu. Pasniedziet ar piparkūku grissini un pikantajām Ziemassvētku mandelēm.


1. Traukā savāriet cukuru ar ūdeni. Ļaujiet atdzist.

2. Pievienojiet vīnu, apelsīna miziņu, karambola šķēles un garšvielas. Karsējiet 5 minūtes.

3. Izkāsiet garšvielas un pasniedziet uzreiz vai ielejiet pudelēs.


Dzīvesstils