Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Cepumi ar kanēli un lazdu riekstiem

Porciju skaits – 8 

Brīnišķīgi amerikāņu cepumi ar lazdu riekstiem, asu kanēli un kraukšķīgu tumšo niedru cukuru.


1 tējk. Cepamais pulveris

2 ēd.k. kanēlis, malts

200 g mīkstināts sviests

2 dl granulēts cukurs

1 dl neattīrīts tumšais niedru cukurs

2 gab. olas

150 g lazdu rieksti

200 g baltā šokolāde

3.5 dl kviešu milti

2 dl auzu milti

1 tējk. sāls


Uzkarsējiet krāsni līdz 200 °C.

Samaisiet bļodā sviestu, cukuru, tumšo niedru cukuru un olas.

Atsevišķi samaisiet lazdu riekstus, šokolādi un citas sausās sastāvdaļas. Tad visu samaisiet vienā bļodā.

Uzlieciet mīklu uz plāts ar cepampapīru. Cepiet 10-15 minūtes. 

Ļaujiet cepumiem atdzist uz plāts.

Dzīvesstils