Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Pikantā Tom Kha zupa

Ātri pagatavojams eksotisks taizemiešu ēdiens jūsu virtuvē? Lūk, pikantas Tom Kha zupas recepte ar garnelēm un kokosriekstu pienu. Patiešām ļoti gardi!

Sastāvdaļas (četrām porcijām):

1 gab. sīpols

2 daiviņas ķiploki

1 gab. čili

300 g šampinjoni

400 g garneles

1 paciņa Asian Spices Tom Kha

1 iepakojums Coconut Cream 250ml

500 ml ūdens

0.5 gab. laima sula

1 ēd.k. zivju mērce


Pagatavošana: 

  1. Katlā, kurā paredzēts vārīt zupu, olīveļļā apcep sīpolu, ķiploku un čili piparu.
  2. Pievieno šampinjonus, apcep.
  3. Pievieno garneles un Tom Kha garšvielu, apcep.
  4. Pievieno kokosriekstu pienu un ūdeni, uzvāra.
  5. Noslēgumā pievieno laima sulu un zivju mērci.
  6. Pasniedz ar zaļumiem.


Dzīvesstils