Pikantā Tom Kha zupa

Ātri pagatavojams eksotisks taizemiešu ēdiens jūsu virtuvē? Lūk, pikantas Tom Kha zupas recepte ar garnelēm un kokosriekstu pienu. Patiešām ļoti gardi!

Sastāvdaļas (četrām porcijām):

1 gab. sīpols

2 daiviņas ķiploki

1 gab. čili

300 g šampinjoni

400 g garneles

1 paciņa Asian Spices Tom Kha

1 iepakojums Coconut Cream 250ml

500 ml ūdens

0.5 gab. laima sula

1 ēd.k. zivju mērce


Pagatavošana: 

  1. Katlā, kurā paredzēts vārīt zupu, olīveļļā apcep sīpolu, ķiploku un čili piparu.
  2. Pievieno šampinjonus, apcep.
  3. Pievieno garneles un Tom Kha garšvielu, apcep.
  4. Pievieno kokosriekstu pienu un ūdeni, uzvāra.
  5. Noslēgumā pievieno laima sulu un zivju mērci.
  6. Pasniedz ar zaļumiem.


Dzīvesstils