Recepte: Avokado gaspačo

Sastāvdaļas:

  • Mīkstums no 4-5 nogatavinātiem avokado
  • 4 gurķi
  • 200 g konservētu turku zirņu
  • 30 g pētersīļu
  • Sula no 1/2 laima
  • 1 maza ķiploka daiviņa
  • Ledus
  • Auksts ūdens
  • 1 tējk. maltā kumīna
  • Sāls, pipari pēc garšas

Pasniegšanai:

  • 1 nektarīns
  • 1 gurķis
  • 1 neliels sarkanais sīpols
  • Olīveļļa un balzamiko mērce rotāšanai

Pagatavošana:

  1. Visas sastāvdaļas, izņemot produktus pasniegšanai, sablendē līdz viendabīgai masai.
  2. Pievieno ūdeni un ledu tik daudz, cik biezu zupu vēlas.
  3. Pievieno garšvielas.
  4. Gurķi, nektarīnu un sarkano sīpolu sagriež mazos kubiņos un rotā zupu, pielejot klāt nedaudz olīveļļas un balzamiko.

Dzīvesstils