Sastāvdaļas:
- 2 olas
- 125 g kviešu miltu
- 60 g kakao
- 1 tējk. cepamā pulvera
- ½ tējk. sāls
- 2 ēdamk. augu eļļas
- 150 g grieķu jogurta
- 150 g nelielos gabaliņos sadalītas tumšās šokolādes (70% kakao)
- 1 tējk. vaniļas esences
Pagatavošana:
- Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādu karstumam.
- Lielā bļodā sajauc olas, jogurtu un eļļu.
- Pievieno masai pārējās sastāvdaļas un beigās pieliek klāt smalki salauztu, sagrieztu vai sarīvētu tumšo šokolādi.
- Iegūto mīklu kārtīgi samaisa, pilda mafinu formās un cep aptuveni 12 minūtes.
Ja arī jūs vēlaties padalīties ar kādu no savām receptēm, sūtiet tās uz [email protected] un ieprieciniet portāla "Ziemeļlatvija" lasītājus!