Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Virtuvē

Gaida Vidzemes ēdienu receptes

Gaida Vidzemes ēdienu receptes  1

Biedrība “Siera klubs” sākusi apzināt Vidzemes kulināro mantojumu un aicina dalīties pieredzē arī “Ziemeļlatvijas” lasītājus. “Siera klubs” līdz 30....

Salāti viesību galdam

Salāti viesību galdam

Kamēr dārzā dažādu zaļumu vēl nav, taču gribas tos baudīt var izlīdzēties ar lielveikalos nopērkamajiem siltākās zemēs augušiem.“Ziemeļlatvijas”...

Man garšo...

Man garšo...

Aktrise Anita Kvāla diētas neievēro, bet ēd tikai tad, kad organisms sauc: «Ū-ū!» «Visa gudrība - ieklausīties sevī. Viss jādara tad, kad gribas,...

Ēdieni ar uguns garšu

Ēdieni ar uguns garšu  1

Klāt aktīvākais atpūtas laiks brīvā dabā, kas ģimenes un draugu lokā nav iedomājams bez šašlika un grilēšanas. Tas sniedz pozitīvas emocijas un baudu...

Kā pareizi gatavot suši

Kā pareizi gatavot suši

Vai esat kādreiz paši tinuši suši? Tas ir jāpamēģina! Vienkārši pagatavojamais, garšīgais, lētais (tieši tā, ja tas top mājās!) un vieglais ēdiens...

Svētku galdam

Svētku galdam

Speķa pīrādziņu un sautētu kāpostu smarža, taukšķēti zirņi, piparkūkas - tie ir ēdieni un aromāti, kas zemapziņā dziļi iesēdušies kā piederīgi...