Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Ar melleņu un aroniju garšu

Latvijas augļu un ogu vīnu konkursā 2016 augstu novērtēts melleņu, aroniju vīns, ko Smiltenē, uzņēmumā  “Smiltenes sidra darītava”, darina vīndaris Jānis Matvejs. Sauso sarkanvīnu grupā šim vīnam ir piešķirta pirmā vieta. Savukārt 2015.......

(Rakstā ir 3697 simboli...)

Lasīt visu rakstu...

Citu datumu laikraksti

  • Svētki ēdienam

    Svētki ēdienam

    Man patīk gatavot ēst un patīk arī ēst, tāpēc, ja vien rokās pagadās raksti par gastronomiskām tēmām, ar interesi tos izlasu. Tā, piemēram, nesen...

  • Iepriekšējo laiku mantojums

    Ja gadumiju pieņemts uzskatīt par jauna dzīves etapa atskaites punktu, tad visu, kas noticis aizvadītajos gados, varam pieņemt par sava veida...

  • AVĪZE JAUTĀ Kādu ēdienu vēlaties nogaršot? 3

    AVĪZE JAUTĀ Kādu ēdienu vēlaties nogaršot?

    Kaija Lāce, seniore:  - Pati kādreiz biju saimniece. Veclaicīgo rasolu atkal gribētu pagaršot, arī pati tādu taisīju no siļķītes un skābiem...

  • Kora “LIDO” uzstāšanās  allaž ir svētki

    Kora “LIDO” uzstāšanās allaž ir svētki

    Vienā no aukstākajiem šīs ziemas vakariem, 7. janvārī, Smiltenes pilsētas kultūras centrā ar kvalitatīvu, profesionālu un emocionāli bagātu sniegumu...

  • Nezaudēt bērna prieku

    Nezaudēt bērna prieku

    Pagājušajā nedēļā beidzot Latvijā iestājās ziema, sals kniebj vaigos. Nedēļas pirmajā pusē vairākos valsts rajonos puteņoja, kam sekoja virkne...

  • Par bišu meldiņa izpratēju

    Aizvadītā gada nogalē pie lasītājiem nonācis Latvijas Biškopības biedrības žurnāls “Biškopis”, kas lielā mērā veltīts daudzu praktizējošo bitenieku...