Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Ar mērķtiecību un smagu darbu pretim rezultātiem

Jaunajai sezonai gatavojas “VeloLifestyle/Smiltenes BJSS” jaunie riteņbraucēji, kuri aizvadītajā sezonā startēja Latvijas un starptautiskā līmeņa šosejas, kā arī MTB sacensībās. Šogad Smiltenes BJSS trenera riteņbraukšanas Agņa Apses......

(Rakstā ir 2794 simboli...)

Lasīt visu rakstu...

27.janvāris 2017

Janvāris

27

2017

tikai

0,30

Ls

Citu datumu laikraksti

  • Vai ētiski pārmest Lat­vijas nemīlēšanu?

    Vai ētiski pārmest Lat­vijas nemīlēšanu?

    Rakstot par to, ka Zvārtavas pagasta iedzīvotāji tikai divas reizes nedēļā ar satiksmes autobusu var atbraukt uz novada centru Valku, godavārds,...

  • Absurds. Jau sācis apsūnot

    Latvijā iedzīvotāju kļūst aizvien mazāk, līdz ar to mazāk – arī nodokļu maksātāju. Bet valstij vajadzību mazāk nepaliek, tāpēc valdībai nākas gudrot,...

  • Noskaņa

     Muzejs mežā Reiz āpsis gribēja Mežā muzeju celt, Aicināja meža iemītniekus palīgā Akmeni pie akmeņa velt. Zvēri strādāja nepaguruši, Dienu...

  • Cik tālu tas viss novedis

    Cik tālu tas viss novedis

    Atceros, ka pie sava pirmā mobilā telefona tiku 16 gadu vecumā, kad par divdesmit latiem no Rīgas māsīcas nopirku piekto Nokia (atceraties to...

  • Pa upju un ezeru ledu braukt nav atļauts

    Iestājoties ziemai tipiskiem laikapstākļiem un Latvijas ūdenstilpēm pārklājoties ar ledus kārtu, aizsākas ne tikai zemledus makšķerēšanas sezona, bet...

  • Noskaņa

    Gunta Lukstraupe             Atnāc pretim Atnāc pretim man pa rudenīgo taku, Saujā paņem lapas krāsainās. Tās kā taurenīšus palaidīsim...

  • Svētki ēdienam

    Svētki ēdienam

    Man patīk gatavot ēst un patīk arī ēst, tāpēc, ja vien rokās pagadās raksti par gastronomiskām tēmām, ar interesi tos izlasu. Tā, piemēram, nesen...

  • Iepriekšējo laiku mantojums

    Ja gadumiju pieņemts uzskatīt par jauna dzīves etapa atskaites punktu, tad visu, kas noticis aizvadītajos gados, varam pieņemt par sava veida...

  • AVĪZE JAUTĀ Kādu ēdienu vēlaties nogaršot? 3

    AVĪZE JAUTĀ Kādu ēdienu vēlaties nogaršot?

    Kaija Lāce, seniore:  - Pati kādreiz biju saimniece. Veclaicīgo rasolu atkal gribētu pagaršot, arī pati tādu taisīju no siļķītes un skābiem...