AVĪZE JAUTĀ Cik bieži uzturā lietojat zivis?

Aldis Putniņš, valcēnietis:- Diezgan reti. Visbiežāk ēdu marinētu siļķi, reizēm nopērku arī žāvētas zivis, visbiežāk – skumbriju, kas iepakota vakuumā. Garšo arī svaigs lasis. 
Valentīna Sproģe, kārķēniete:- Ļoti bieži, gandrīz katru dienu. Ēdu gan žāvētas, gan sālītas un svaigas zivis. Man vīrs ir liels makšķernieks – viņam patīk makšķerēt, bet man – ēst zivis.
Ēvalds Vanags, valcēnietis:- Lietoju un garšo. Vislabāk – svaigs lasis un forele. Reizēm uzcepu arī reņģītes.
Skaidrīte Pavlova, valcēniete:- Jā. Teikšu atklāti, veikalā iegādājos lētākās – marinētu siļķi, ķilaviņas. 

Citu datumu laikraksti