Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

AVĪZE JAUTĀ Kādu ēdienu vēlaties nogaršot?

Kaija Lāce, seniore: 

- Pati kādreiz biju saimniece. Veclaicīgo rasolu atkal gribētu pagaršot, arī pati tādu taisīju no siļķītes un skābiem gurķīšiem, kartupeļiem un olām. Šo laiku salāti ar kukurūzu un tamlīdzīgi man ne visai garšo. Tortes pēc vecajām receptēm varētu nogaršot, kad krēmam vārīja putriņu no miltiem, olām, sviesta un citronskābi lika klāt.

Zanda Pukste, pirmsskolas skolotāja: 

- Zivju ēdienus vai no jūras veltēm, jo man zivis garšo. Latviešu virtuvē ir siļķe papīrā, ko cep ugunskurā. No Baltijas laša var pagatavot ēdienus.

Signe Segleniece, strādā bistro: 

- Meksikāņu ēdienus, jo tie ir pikanti. No latviešu ēdieniem varētu pamēģināt nogaršot skābputru, bet nezinu, vai tā man garšotu. Piemēram, sklandrauši man negaršoja. 

Citu datumu laikraksti

  • Kora “LIDO” uzstāšanās  allaž ir svētki

    Kora “LIDO” uzstāšanās allaž ir svētki

    Vienā no aukstākajiem šīs ziemas vakariem, 7. janvārī, Smiltenes pilsētas kultūras centrā ar kvalitatīvu, profesionālu un emocionāli bagātu sniegumu...

  • Nezaudēt bērna prieku

    Nezaudēt bērna prieku

    Pagājušajā nedēļā beidzot Latvijā iestājās ziema, sals kniebj vaigos. Nedēļas pirmajā pusē vairākos valsts rajonos puteņoja, kam sekoja virkne...

  • Par bišu meldiņa izpratēju

    Aizvadītā gada nogalē pie lasītājiem nonācis Latvijas Biškopības biedrības žurnāls “Biškopis”, kas lielā mērā veltīts daudzu praktizējošo bitenieku...