AVĪZE JAUTĀ Vai jau zināt, ko gatavosiet gadumijas mielastam?

Velga Zariņa, valcēniete:- Vispirms sagaidīšu, kad no studijām mājās atbrauks meita, un tad kopīgi izdomāsim, ko gatavot. Bērniem  garšo rasols un saldā desa. Šos ēdienus arī parasti cenšos pagatavot.
Vija Ābeltiņa, vijciemiete:- Droši vien vārīšu pelēkos zirņus ar speķīti. Cepšu piparkūkas. Centīšos pagatavot arī auksto gaļu. Būs arī rasols.
Gunārs Kanasts, strādā celtniecībā:-  Vēl ir laiks, lai izdomātu, ko ēdīsim svētkos. Es par to īpaši nesaspringstu. Noteikti jau cepsim karbonādi un kotletes.
Olga Kovaļova, dzīvo Valgā:- Kā vienmēr gatavošu rasolu, zivs galertu un siļķi kažokā. Katru gadu cenšos pati pagatavot mājas desas. Man ir sagādāts viss nepieciešamais, lai to paveiktu.  

Citu datumu laikraksti

  • Taps sava gaismas pils

    Taps sava gaismas pils

    Šo otrdien Smiltenes pagasta Kalnamuižā svinīgi ar parakstiem tika apliecināts liels pavērsiens Smiltenes tehnikuma  nākotnē. Tas sekmēs ne tikai šās...

  • Simti  pret vienu

    Simti pret vienu

      Kaut kas tāds līdz šim vismaz Smiltenes pusē pēdējos gados nav piedzīvots, - vietējās pašvaldības izsludinātajā publiskajā apspriešanā...

  • Esi mūsu draugs – abonē vietējo laikrakstu!

    Straujiem soļiem tuvojas gadumija. Gada nogalē šogad iekrīt daudz brīvdienu, arī redakcija strādās brīvdienu režīmā un gada pēdējais laikraksts būs...

  • Ir adventes laiks

    Ir adventes laiks

       Esmu laicīgs cilvēks, bet četras nedēļas pirms Ziemassvētkiem, kuras kristieši sauc par adventi, arī manī iestājas pieklusināts pārdomu laiks....

  • Grundzālieši dolomīta ieguvei saka “nē”

    “Ziemeļlatvija” jau vairākkārt rakstījusi par tēmu ļaut vai aizliegt Grundzāles pagastā izstrādāt dolomītu vēl divos karjeros papildu esošajam...

  • Noskaņa

     * * * Rīts pamodās balts. Izberzēja acis. Kas noticis? Un kāpēc viss tik salts? Kāds rudenim Ir beidzot kapu racis. Bet vai šis baltums Sāļš vai...