500 grami putnu medījuma gaļas, divas ēdamkarotes sviesta, divi olu dzeltenumi, divas trešdaļas glāzes saldā krējuma, trīs litri liellopu gaļas buljona, sāls un zaļumi pēc garšas.
500 grami putnu medījuma gaļas, divas ēdamkarotes sviesta, divi olu dzeltenumi, divas trešdaļas glāzes saldā krējuma, trīs litri liellopu gaļas buljona, sāls un zaļumi pēc garšas. Putnu gaļu sakapā, apcep sviestā un divas reizes izmaļ gaļasmašīnā. Pannā, kurā cepa putnu gaļu, ielej glāzi liellopu gaļas buljona un 5 minūtes vāra. Malto putnu gaļu atšķaida ar izkāstu liellopu buljonu, pielej novārījumu pannā un pusstundu vāra. Gatavai zupai pievieno saldo krējumu, saberztus olu dzeltenumus un visu uzvāra. Zupai var pievienot vārītus rīsus un sakapātus zaļumus.