Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

"Nogaršo Latviju" Vidzemē jau šajā nedēļas nogalē!

“Nogaršo Latviju” ir ikgadējs pasākums ar mērķi atrast un parādīt labākos vietējās produkcijas ražotājus un novadu pavārus. Šogad pasākums notiek 17.un 18. maijā Valmierā,- skvērā pie Hanzas Sienas. 

Divu dienu garumā Latvijas produktu degustācija un iegāde, Tautas garšas konkurss, zupa no lielā saimes katla, izklaides un pārsteigumi Normunda Laizāna vadībā.


PROGRAMMA

17.maijs

10:30 Novadu garšas kartes un Tautas garšas konkursa atklāšana

11:30 Nogaršo Latviju Vidzemē svētku svinīgās uzrunas

11:40 Jauno šefpavāru konkurss, piedalās pavārzeļļi no Priekuļu, Smiltenes un Valmieras tehnikumiem

12:00 “Labs, godīgs, tīrs” – pieredzes stāsts

13:00 Veselīgi – tīri produkti – pieredzes stāsts

14:00 Īsās piegādes ķēdes – aktuālais Vidzemē

16:00 Jauno šefpavāru konkursa noslēgums un apbalvošana


18.maijs

10:00 “Mana Vidzemes garša” šefpavārs Rihards Eniks

10:30 Pavāru konkursa atklāšana “Skolēnu pusdienas”

11:00 “Mazo pavāru skola”  - veselīgo sviestmaižu meistarklase

12:00 Grila sezonai sākoties – meistarklase “Steiks” 

13:00 Grila sezonai sākoties – meistarklase “Mērces un marinādes”

14:00 Konkurss – uzmini Vidzemes garšu

15:00 Tautas garšas un pavāru konkursa apbalvošana 

Kaimiņos