Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Valkā atjauno gājēju celiņu

Šonedēļ Valkas novada pašvaldības Pilsētas teritorijas apsaimniekošanas nodaļas darbinieki turpina darbus pie gājēju celiņa atjaunošanas, kas savieno Rūjienas ielas mikrorajonu ar poliklīnikas un slimnīcas ēku.

"Ziemeļlatvija" jau vairākkārt ir rakstījusi par šo celiņu, pa kuru tikai ar grūtībām varēja pārvietoties māmiņas ar maziem bērniem vai ratiņiem. Gadu gadiem starp abiem dīķiem celiņa betona plātnes skaloja lietus un palu ūdeņi.

Nodaļas vadītāja Inese Vehi stāsta, ka vecās izdrupušās plātnes strādnieki nomaina pret citām, bet jau lietotām. Naudas trūkuma dēļ pašvaldība nevar iegādāties jaunas plātnes, tāpēc tiek izmantotas tās, kuras kādā objektā tiek noņemtas.

Lai pienācīgi sagatavotos ziemas periodam un vairs nepiedzīvoto līdzīgu situāciju, kad pirms kāda laika uzsniga pirmais sniegs un daudzviet pilsētā nebija nokaisītas slidenās ielas, blakus centrālajām ielām ir izvietoti jauni smilts un sāls maisījumu konteineri.

Valka