Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Laukos gaidi ciemos pilsētnieku? Mums ir recepte, ko pasniegt mielastā!

Sastāvdaļas mīklai
1 ola
365 g miltu
0,5 tējk. sodas
2 ēdamk. skābā krējuma
120 g sviesta
100 ml ūdens

Sastāvdaļas pildījumam
1 tomāts 
kečups
bekons
šampinjoni
marinēti gurķi 
siers, kas labi kūst 
sīpols 
ķiploks

Pagatavošana
Izkausē sviestu, piejauc sodu un krējumu, samaisa, pieliek olu, pieber miltus un pielej ūdeni, visu sajauc. Mīkla pietiek trīs 28–30 centimetru picām. Pamatni izrullē un liek uz pannas.
Uz pamatnes uzsmērē kečupu un krējumu, uzber pa virsu smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku, sieru un tad liek visas sagrieztās sastāvdaļas, kādā secībā vēlas. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 250°, cep apmēram 5–9 minūtes un tad pica ir gatava pasniegšanai.

Virtuvē